Lihtne magus küpsetis, mis ei vaja palju koostisaineid, maitseb kõigile ja on ka algajatele jõukohane küpsetada.
Jaga lehttainas neljaks võrdseks osaks ja rulli osad veidi õhemateks ühesuurusteks tükkideks. Purusta köögikombainis pähklid. Sulata või, lisa mesi ja pähklipuru.
Tõsta üks taignaplaat küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri sellele meepähklisegu. Aseta selle peale teine taignaplaat ning sellele taas meesegu, seejärel kolmas ja neljas taignaplaat. Kõige peale ära meesegu pane.
Küpseta kooki 200 kraadises ahjus 15–20 minutit. Veidi enne valmimist vala koogile pähklipuru ja küpseta, kuni kook on kuldpruun.
Retsept ja foto: Ruila Põhikooli 6. klassi tüdrukud.
Ained
Juhend
Jaga lehttainas neljaks võrdseks osaks ja rulli osad veidi õhemateks ühesuurusteks tükkideks. Purusta köögikombainis pähklid. Sulata või, lisa mesi ja pähklipuru.
Tõsta üks taignaplaat küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri sellele meepähklisegu. Aseta selle peale teine taignaplaat ning sellele taas meesegu, seejärel kolmas ja neljas taignaplaat. Kõige peale ära meesegu pane.
Küpseta kooki 200 kraadises ahjus 15–20 minutit. Veidi enne valmimist vala koogile pähklipuru ja küpseta, kuni kook on kuldpruun.