Väga mõnus õunamaius, mida on lihtne valmistada ja rõõm süüa.
1 koguse Valmistan
Pese õunad. Lõika ära õuna ülemine osa ja õõnesta südamik seest välja nii, et põhi jääb puutumata. Pane õunad küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Puista iga õuna sisse näputäis kaneeli, seejärel täida iga õun 2 tl mee ja 1 tl hakitud pekaanipähklite ja rosinatega. Kui soovid, pane õunale äralõigatud osa „mütsiks“ pähe.
Kata ahjuvorm fooliumiga. Küpseta 180 kraadi juures, kuni õunad on pehmed, selleks kulub 1–1,5 tundi. Serveeri soojalt vahukoore või vanillijäätisega.
Ained
Juhend
Pese õunad. Lõika ära õuna ülemine osa ja õõnesta südamik seest välja nii, et põhi jääb puutumata. Pane õunad küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Puista iga õuna sisse näputäis kaneeli, seejärel täida iga õun 2 tl mee ja 1 tl hakitud pekaanipähklite ja rosinatega. Kui soovid, pane õunale äralõigatud osa „mütsiks“ pähe.
Kata ahjuvorm fooliumiga. Küpseta 180 kraadi juures, kuni õunad on pehmed, selleks kulub 1–1,5 tundi. Serveeri soojalt vahukoore või vanillijäätisega.