Väga kergelt ja kiirelt valmiv siidiselt maheda maitsega magustoit. Mõnusat hapusust lisavad vaarikad ja mõru maitsenüansi annab tume šokolaad. Et meejäätis ka välimuselt meele sarnasem oleks, siis kollase värvi saamiseks lisa jäätisele mangot ja veidi kurkumit.
Põhiained
4 dl 35% koort
1 dl mett
1 mango
1 sl konjakit
1 tl kurkumit
Kaunistuseks
šokolaadi
vaarikaid
Valmistamine
1
Pese, koori ja tükelda mango. Pane blenderisse, lisa mesi ja töötle ühtlaseks. Vahusta vahukoor pehme vahuni, lisa aeglasel kiirusel vahustades konjak, kurkum ja mangomesi. Vahusta tugevaks vahuks.
2
Tõsta plastkarpi ja pane sügavkülma, kuni jäätis täielikult läbi külmub, selleks kulub neli tundi kuni ööpäev.
3
Tõsta serveerimisnõusse ning kaunista šokolaadi ja vaarikatega.
Ained
Põhiained
4 dl 35% koort
1 dl mett
1 mango
1 sl konjakit
1 tl kurkumit
Kaunistuseks
šokolaadi
vaarikaid
Juhend
Valmistamine
1
Pese, koori ja tükelda mango. Pane blenderisse, lisa mesi ja töötle ühtlaseks. Vahusta vahukoor pehme vahuni, lisa aeglasel kiirusel vahustades konjak, kurkum ja mangomesi. Vahusta tugevaks vahuks.
2
Tõsta plastkarpi ja pane sügavkülma, kuni jäätis täielikult läbi külmub, selleks kulub neli tundi kuni ööpäev.
3
Tõsta serveerimisnõusse ning kaunista šokolaadi ja vaarikatega.