Mõnus lisand lihatoitude ja verivorsti kõrvale. Sügisel värsketest jõhvikatest tehtud kaste säilib külmkapis kenasti jõuludeni.
Ained
200 g jõhvikaid
6 sl mett
4 küüslauguküünt
Valmistamine
1
Sega omavahel püreestatud jõhvikad, mesi ja küüslaugupressiga purustatud küüslauk. Kui kasutad külmutatud jõhvikaid, lase neil eelnevalt sulada.
2
Koostisosade koguseid reguleeri oma maitse järgi – kui soovid kangemat kastet, lisa rohkem küüslauku, kui hapumat, suurenda jõhvikate hulka, kui magusamat, pane rohkem mett.
Ained
Ained
200 g jõhvikaid
6 sl mett
4 küüslauguküünt
Juhend
Valmistamine
1
Sega omavahel püreestatud jõhvikad, mesi ja küüslaugupressiga purustatud küüslauk. Kui kasutad külmutatud jõhvikaid, lase neil eelnevalt sulada.
2
Koostisosade koguseid reguleeri oma maitse järgi – kui soovid kangemat kastet, lisa rohkem küüslauku, kui hapumat, suurenda jõhvikate hulka, kui magusamat, pane rohkem mett.