Jõhvika-mee-küüslaugu kaste

    768

    Mõnus lisand lihatoitude ja verivorsti kõrvale. Sügisel värsketest jõhvikatest tehtud kaste säilib külmkapis kenasti jõuludeni.

    Valmistan1 koguse
    Ained
     200 g jõhvikaid
     6 sl mett
     4 küüslauguküünt
    Valmistamine
    1

    Sega omavahel püreestatud jõhvikad, mesi ja küüslaugupressiga purustatud küüslauk. Kui kasutad külmutatud jõhvikaid, lase neil eelnevalt sulada.

    2

    Koostisosade koguseid reguleeri oma maitse järgi – kui soovid kangemat kastet, lisa rohkem küüslauku, kui hapumat, suurenda jõhvikate hulka, kui magusamat, pane rohkem mett.

    Ained

    Ained
     200 g jõhvikaid
     6 sl mett
     4 küüslauguküünt

    Juhend

    Valmistamine
    1

    Sega omavahel püreestatud jõhvikad, mesi ja küüslaugupressiga purustatud küüslauk. Kui kasutad külmutatud jõhvikaid, lase neil eelnevalt sulada.

    2

    Koostisosade koguseid reguleeri oma maitse järgi – kui soovid kangemat kastet, lisa rohkem küüslauku, kui hapumat, suurenda jõhvikate hulka, kui magusamat, pane rohkem mett.

    Jõhvika-mee-küüslaugu kaste
    JAGA
    Eelmine luguMeekook mesilastega
    Järgmine luguMõmmi musid