Šokolaadi-meekook

    2914

    Ilus kook, mis maitseb imehästi. Sobib lauale panna ka pidulikul puhul!

    Valmistan1 koguse
    Ained
     200 g tumedat šokolaadi
     200 g nisujahu
     50 g mett
     200 g võid
     4 muna
    Valmistamine
    1

    Sega munad kausis koos meega läbi, ära vahusta!

    2

    Vala koostisained kokku, lisa jahu ja sega ühtlaseks massiks.

    3

    Vala tainas 26 cm diameetriga lahtikäivasse koogivormi, mis on eelnevalt võiga määritud ja jahuga üle puistatud.

    4

    Tõsta kook 200 kraadini eelsoojendatud ahju ja küpseta täpselt 11 minutit. Isegi vaid minuti kauem küpsetades ei saa sama suurepärast suus sulava sisemusega tulemust, seepärast tasub aega täpselt jälgida!

    5

    Enne lahti lõikamist lase koogil 11 minutit vormis taheneda.

    Retsept ja foto: Lotta, Käty, Brigitta ja Emma-Sofia Laagri kooli 6.a klassist.

    Ained

    Ained
     200 g tumedat šokolaadi
     200 g nisujahu
     50 g mett
     200 g võid
     4 muna

    Juhend

    Valmistamine
    1

    Sega munad kausis koos meega läbi, ära vahusta!

    2

    Vala koostisained kokku, lisa jahu ja sega ühtlaseks massiks.

    3

    Vala tainas 26 cm diameetriga lahtikäivasse koogivormi, mis on eelnevalt võiga määritud ja jahuga üle puistatud.

    4

    Tõsta kook 200 kraadini eelsoojendatud ahju ja küpseta täpselt 11 minutit. Isegi vaid minuti kauem küpsetades ei saa sama suurepärast suus sulava sisemusega tulemust, seepärast tasub aega täpselt jälgida!

    5

    Enne lahti lõikamist lase koogil 11 minutit vormis taheneda.

    Šokolaadi-meekook