Ohtralt mett ja toorjuustu teeb selle koogi väga rammusaks, kuid ka ülimaitsvaks ja üllatuslikult mitte liiga magusaks.
Purusta kaeraküpsised – mugav on seda teha nii, et paned küpsised kahe küpsetuspaberi vahele ja rullid taignarulliga üle. Sega küpsisepuru toasooja, pehme võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud suurema küpsetusvormi põhjale.
Riivi laimidelt koored peene riiviga ja pressi mahl välja. Püreesta spinat ja õli saumikseriga. Mikserda munakollased meega, lisa toorjuust. Lülita mikser väikesele kiirusele ja sega juurde kartulijahu, spinatimass ja kolme laimi mahl.
Tõsta täidis põhjale, küpseta 175 kraadi juures 30 minutit. Lase koogil ahju jääk-kuumuses jahtuda ja jäta seisma järgmise päevani.
Enne serveerimist valmista kate. Selleks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks, lisa konjak ning vahusta tugevamaks. Kaunista kook vahukoore ja riivitud laimikoore tükikestega.
Ained
Juhend
Purusta kaeraküpsised – mugav on seda teha nii, et paned küpsised kahe küpsetuspaberi vahele ja rullid taignarulliga üle. Sega küpsisepuru toasooja, pehme võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud suurema küpsetusvormi põhjale.
Riivi laimidelt koored peene riiviga ja pressi mahl välja. Püreesta spinat ja õli saumikseriga. Mikserda munakollased meega, lisa toorjuust. Lülita mikser väikesele kiirusele ja sega juurde kartulijahu, spinatimass ja kolme laimi mahl.
Tõsta täidis põhjale, küpseta 175 kraadi juures 30 minutit. Lase koogil ahju jääk-kuumuses jahtuda ja jäta seisma järgmise päevani.
Enne serveerimist valmista kate. Selleks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks, lisa konjak ning vahusta tugevamaks. Kaunista kook vahukoore ja riivitud laimikoore tükikestega.