Lihtne meekook, mis armsate martsipanist mesilastega kaunistatuna täidab tordi rolli.
Sulata potis või, sega juurde mesi, suhkur, sooda. Jahtunud segule lisa lahti klopitud munad. Seejärel sega sisse jahu ja maitseained. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud u 23 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ja küpseta 175 kraadi juures 25–30 minutit, kuni kook on pealt kuldpruun ja proovitikk jääb puhtaks.
Katte valmistamiseks vahusta vahukoor suhkruga ja sega toorjuustuga. Jahtunud kook lõika pooleks, pane vahele toorjuustu-vahukoore segu ja veidi hapukat moosi. Kata kook ka külgedelt ja pealt toorjuustu-vahukoore seguga ja kaunista loominguliselt.
Mesilaste tegemiseks vooli martsipanist väikesed tammetõru-suurused kujud, torka 2 mandlilaastu tiibadeks ning tõmba sulatatud šokolaadiga peale triibud ning silmad. Selleks on hea kasutada hambatikku. Mesilased võid valmis teha juba päev-paar varem.
Ained
Juhend
Sulata potis või, sega juurde mesi, suhkur, sooda. Jahtunud segule lisa lahti klopitud munad. Seejärel sega sisse jahu ja maitseained. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud u 23 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ja küpseta 175 kraadi juures 25–30 minutit, kuni kook on pealt kuldpruun ja proovitikk jääb puhtaks.
Katte valmistamiseks vahusta vahukoor suhkruga ja sega toorjuustuga. Jahtunud kook lõika pooleks, pane vahele toorjuustu-vahukoore segu ja veidi hapukat moosi. Kata kook ka külgedelt ja pealt toorjuustu-vahukoore seguga ja kaunista loominguliselt.
Mesilaste tegemiseks vooli martsipanist väikesed tammetõru-suurused kujud, torka 2 mandlilaastu tiibadeks ning tõmba sulatatud šokolaadiga peale triibud ning silmad. Selleks on hea kasutada hambatikku. Mesilased võid valmis teha juba päev-paar varem.