Müsli külma piimaga on ideaalne hommikusöök, kuid pole ime, kui avastad end ka niisama müslipurgi kallal krõbistamas käimas. Mõnusa maiuse saad ka siis, kui surud müsli batoonideks kokku.
Sulata pannil või, mesi ja demerara suhkur. Sega kaerahelbed, pähklid ja banaanilaastud, vala peale või-mee-suhkru segu ning sega ühtlaseks.
Vala segu küpsetuspaberiga kaetud suuremale ahjuplaadile ja küpseta 160 kraadi juures 30–40 minutit, aeg-ajalt segades. Jälgi ahjus toimuvat ja ära lase segul kõrbema minna.
Kui soovid samast segust valmistada müslibatoone, siis suru küpsetatud kuum müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi põhja ja lase jahtuda. Jahtunult lõika tükkideks.
Ained
Juhend
Sulata pannil või, mesi ja demerara suhkur. Sega kaerahelbed, pähklid ja banaanilaastud, vala peale või-mee-suhkru segu ning sega ühtlaseks.
Vala segu küpsetuspaberiga kaetud suuremale ahjuplaadile ja küpseta 160 kraadi juures 30–40 minutit, aeg-ajalt segades. Jälgi ahjus toimuvat ja ära lase segul kõrbema minna.
Kui soovid samast segust valmistada müslibatoone, siis suru küpsetatud kuum müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi põhja ja lase jahtuda. Jahtunult lõika tükkideks.