Meemüsli

    460

    Müsli, mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Tee korraga suurem kogus, nii jätkub seda mitmeks hommikusöögiks. Müsli maitseb hea ka kohupiimakreemiga!

    Valmistan1 koguse
    Ained
     3 sl mett
     50 g võid
     350 g kaerahelbeid
     4 sl kooritud päevalilleseemneid
     3 sl tükeldatud pähkleid
     4 sl kuivatatud puuvilju
    Valmistamine
    1

    Sulata väikeses potis mesi koos võiga.

    2

    Sega ahjuplaadil kokku kaerahelbed ja päevalilleseemned, seejärel nirista juurde sulatatud mee-võisegu. Sega korralikult läbi.

    3

    Küpseta 175 kraadi juures 15–20 minutit, kuni segu on kuldpruun. Sega küpsemise käigus aeg-ajalt.

    4

    Võta müsli ahjust, lisa pähklid ja peeneks tükeldatud kuivatatud puuviljad. Lase enne söömist pisut jahtuda.

    Retsept ja foto: Viimsi Kooli 6.c klass.

    Ained

    Ained
     3 sl mett
     50 g võid
     350 g kaerahelbeid
     4 sl kooritud päevalilleseemneid
     3 sl tükeldatud pähkleid
     4 sl kuivatatud puuvilju

    Juhend

    Valmistamine
    1

    Sulata väikeses potis mesi koos võiga.

    2

    Sega ahjuplaadil kokku kaerahelbed ja päevalilleseemned, seejärel nirista juurde sulatatud mee-võisegu. Sega korralikult läbi.

    3

    Küpseta 175 kraadi juures 15–20 minutit, kuni segu on kuldpruun. Sega küpsemise käigus aeg-ajalt.

    4

    Võta müsli ahjust, lisa pähklid ja peeneks tükeldatud kuivatatud puuviljad. Lase enne söömist pisut jahtuda.

    Meemüsli