Ahjuporgandid mee ja oliivõliga

    1579

    Ahjus küpsetatud porganditele annavad mõnusa maitse mesi ja rosmariin.

    Valmistan1 koguse
    Ained
     750 g porgandeid
     4 sl mett
     3 sl oliivõli
     kuivatatud või värsket rosmariini
     soola
    Valmistamine
    1

    Pane ahi 200 kraadini soojenema.

    2

    Lõika porgandid meelepärasteks tükkideks. Pane tükid kaussi, lisa oliiviõli ja sega nii, et kõik porgandid saaksid õliga kokku. Laota porgandid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale vedelat mett ja raputa seejärel üle rosmariini ja soolaga (mõlemat maitse järgi), nii et kõik porgandid saaksid oma osa.

    3

    Küpseta ahju keskosas umbes 30 minutit. Sega vahepeal paar korda.

    Ained

    Ained
     750 g porgandeid
     4 sl mett
     3 sl oliivõli
     kuivatatud või värsket rosmariini
     soola

    Juhend

    Valmistamine
    1

    Pane ahi 200 kraadini soojenema.

    2

    Lõika porgandid meelepärasteks tükkideks. Pane tükid kaussi, lisa oliiviõli ja sega nii, et kõik porgandid saaksid õliga kokku. Laota porgandid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale vedelat mett ja raputa seejärel üle rosmariini ja soolaga (mõlemat maitse järgi), nii et kõik porgandid saaksid oma osa.

    3

    Küpseta ahju keskosas umbes 30 minutit. Sega vahepeal paar korda.

    Ahjuporgandid mee ja oliivõliga
    JAGA
    Eelmine luguMango-mee jäätis
    Järgmine luguZanna meetort