Väljaprindi valikud:

Kanasalat tšilli-meekastmega

Valmistan1 koguse

Tšilli ja mee kooslus on lihtsalt oivaline! Salat on mõnusalt vürtsikas ja maitseb ülihästi, sisaldab palju värsket ja on samas toitev.

Ained
 500 g kanafileed
 soola, pipart, praadimiseks õli
 100 g kollast suvikõrvitsat
 5 sidruni mahl
 1 punane paprika
 1 kollane paprika
 1 oranž paprika
 100 g juustu
 peotäis salatilehti
 peotäis kõrvitsaseemneid
Kaste
 5 sl tšillikastet (Sweet Chili Sauce või muu meelepärane)
 3 sl mett
 pipart, soola
Valmistamine
1

Lõika kanafilee ribadeks, maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil õlis ja lase jahtuda.

2

Riivi suvikõrvits suure riiviga. Pane 20 sekundiks soola ja sidrunimahlaga maitsestatud keevasse vette, tõsta sõelale nõrguma ja lase jahtuda. Puhasta ja viiluta paprikad. Riivi juust. Rebi salatilehed väikesteks tükkideks. Sega kõik komponendid omavahel.

3

Valmista kaste. Selleks sega omavahel tšillikaste, mesi, must pipar ja sool. Vala kaste salatile, lisa kõrvitsaseemned ja sega kergelt läbi.

4

Kaunista ja serveeri.